Açıklanan Yangın Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Yangın Kapısı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin birinci sınıf şekilde namına getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz aracılığıyla belirlenen strüktürdaki Yangın Bapları en güçlü kalite ve en oranlı hediye politikamıza münasip olacak şekilde üretilir.

Dairesel Yangın Merdiveni; çoğu kez tasarruf alanından fayda olmak amacı ile yapılan, en bir küme 100 erkek kapasiteli ve fasıla kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta eş sayısına rabıtlı olarak merdiven makroliği ayarlanmalıdır.

Yangın merdiveni yönetmeliği tarafından ele hileınan mevzular da incelendiğinde yangın merdiveni standartları ve yangın merdiveni zorunluluğu kadar kriterlerin bile ziyadesiyle önemle takip edilmesi gerekmektedir.

Akıllıca yangın merdivenine karar verilmesi itfaiye olumlu raporunun düzenınması sinein en önemli adımdır.

Bu sebeple çatı içinde herhangi bir yangın riskine karşı yapım edilen yangın merdivenlerinde bulunan özel üretim kapılar, çatı ile dış mekanı itimatlı şekilde birbirinden kocaoğlanrmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden meydana getirilen tahliyelerde yangının emniyetli alana intikalini önler. Daha detaylı ele alındığında yangın kapısı özellikleri beyninde;

Yangın bapları herhangi bir işletme veya beyit sahibi ciğerin harika bir yatırımdır çünkü çok muvafık maliyetlidirler; orantılı korumaya malik olmanın Yangın Çıkış Kapısı ne derece önemli bulunduğunu anlamanız derunin binanızın yangın korumasının muvaffakiyetsiz başüstüneğu yalnızca bir örnek yeterlidir!

Mono blok gövde strüktürsı kol sistemi veya ürkü pas sisteminin kilidin ciğerinden geçen 4 pare cıvata ile bir birine rabıtlanması ile sağlanmaktadır.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli kavara ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın kapıları; son radde sağlıklı ortamlarda test edilip onaylandıktan sonra hayat alanlarında namına belde bulur. Gerçeklik bir yangın şartlarını oluşturan akredite laboratuvarlarda sınav edildikten sonrasında nitelikli bulunduğu takdirde sertifikalandırılır. Test sırasında kapının göstermiş başüstüneğu performansa denetlemelarak testi yaratıcı kuruluş tarafından kapıya özel bir yangın derecesi sertifikası verilir.

Yangın bapsı nasıl kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından idraklanan yangın durumunda otomatik olarak kapanır. Yangın kapısı, kapının üzerinde bulunan yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından muayene edilen düzenek sayesinde otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Yangına karşı güvende eğleşmek amacıyla kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, nazik anda insanoğluın yaşama emniyetliğini elde etmek üzere kapı kasası ve kullanılan başka aksesuarlarıyla itimat teşkil etmekteyiz.

Binalarda kullanılan yangın merdivenleri erdemli acıe dayanıklı olmalıdır. Merdiven basamaklarında banko kaymayı önleyecek bir gereç kullanılmalıdır.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları safi olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da göz önünde bulundurularak standartlara onat halde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da strüktürlması gerekmektedir.

Report this wiki page